Reports

Movie: The Stoning of Soraya. M فیلم سنگسار ثریا. میم

A film certain never to be exhibited officially in the Islamic Republic Regime

موضوع: جنايت سنگسار در ايران - به زبان فارسی

کارگردان سیروس نورسته - براساس کتابی به قلم فریدون صاحب‌جم

Cyrus Nowrasteh was born in Boulder, Colarado. He attended the University of Southern California for cinema, and has worked as a writer on several television series and films. He was awarded the PEN Literary Award for best teleplay for both The Day Reagan Was Shot (01) and 10,000 Black Men Named George (02). The Stoning of Soraya M. (08) is his first feature film.

علي شوهر ثريا که متاهل و دارای 4 فرزند است، هوس می کند كه به وصال دختربچه ای 14 ساله برسد و مثلآ با او ازدواج كند اما چون توان مالي‌ برای پرداخت مخارج دو خانواده را ندارد، تصميم مي‌گيرد كه همسرش ثريا را طلاق دهد!

ثريا با داشتن 4 فرزند نگران مخارج زندگي‌اش و آینده فرزندانشان است و با علي مخالفت مي‌كند. علي به آخوند متحجر روستا مراجعه میکند و از او براي تهمت زدن به ثريا و در نهايت محكوم كردن همسرش به سنگسار کمک می خواهد! ثریا با درخواست صیغه روحانی روستا مواجه می شود، دخالت زهرا( شهره آغداشلو) برای جلوگیری از این مسئله، زمینه ساز پاپوش برای سنگسار کردن وی می شود.

سنگسار همسر و مادری بیگناه تنها بخاطر اينكه شوهرش برای رسیدن به یک دختربچه 14 ساله همسر اولش را با حمایت آخوندی به نیستی میکشند تا وی آزادانه به وصال یک دختربچه برسد!

زهرا( شهره آغداشلو) ، خاله ثريا است. زهرا خبرنگاری فرانسوي كه از این روستا میگذرد را مي‌بيند و ماجراي سنگسار خواهر‌زاده ‌اش را براي او تعريف مي‌كند، که خبرنگار فرياد مظلوميت زنان ايران را به گوش جهانيان برساند! گوشه ای از تاریخ ایران و قربانعلي های حاکم بر ایران در عصر فضا، که حتی قانون زن دوم گرفتن را رسمآ در قرن بیست و یکم به مجلس شان هم برده اند.

Based on a true story, and the internationally best-selling book by Freidoune Sahebjam, lifts a cloak from the darker side of religious fundamentalism, gender apartheid and mob rule. Director Cyrus Nowrasteh, working with co-writer Betsy Giffen Nowrasteh, has recreated a true story as a moving narrative, resulting in what is sure to be one of the year's most talked-about films.

An undercover French journalist (Jim Caviezel) finds himself in a small southwestern village when his car breaks down. It is August 1986, the early days of Khomeini-era Iran. An undercover French journalist is anxious to leave, but while his vehicle is being repaired, a very persistent woman named Zahra (Academy Award -nominee Shohreh Aghdashloo) implores him to come behind the courtyard walls of her home. She then recounts an extraordinary story, telling him that an innocent woman had been killed the day before at the hands of everyone she knew.

Soraya (Mozhan Marṇ) has sustained years of suffering after her arranged marriage to Ali. When he wants a divorce to marry a kid, a fourteen-year-old girl, Soraya refuses, knowing that she and her children would starve. Ali is too poor to return her dowry, as is the custom in divorce, so plots with the newly installed counterfeit mullah to accuse Soraya of adultery, a crime punishable by stoning under Shariah law.

The law forces an accused woman to prove her innocence, a task made impossible for Soraya after Ali blackmails several townsmen into lying. A tribunal is called, but the conclusion is foregone. Though the punishment is abhorrent to many villagers, they begin the rituals that must precede her death.

The Stoning of Soraya M. is a harsh story told with a dignity befitting the woman it memorializes, and the film has an authenticity that further engages our emotions. A hopeful and noble heart is found in the performances of Shohreh Aghdashloo and Marṇ, who create characters fierce in their love for each other and bonded in both joy and blood.

we find another reminder of the harsh oppression that threatens to destroy the nobility and grace of Persian cultures.

ویدیو: فیلم سنگسار ثریا  گزارش صدای آمریکا Video

طبیعتا این فیلم هیچگاه در رژیم اسلامی، نه تنها که پخش، بلکه به کلی نفی خواهد شد. سنگسار و بسیاری از قوانین دیگر چه به نام اسلام و چه به نام ایرانی مایه ننگ اند، اما برای مردم ایران که با پوست و استخوان هر روز شاهد اعدام در خیابان، اعدام کودکان، زندان و تجاوز و کشتار جوانان آزاده و هزاران نمونه رفتار مخوف و ضد بشری در این رژیم هستند این فیلم موضوع جدیدی نیست. هنر و سينما در جهان یکی از قوی ترین روشنگران واقعیت در صحنه سیاسی ست. استفاده از هاليوود برای نمایش کم و کاست دولت ها و یا ارزش های فرهنگ ساير ملل دنيا را نمي‌توان نادیده گرفت و انكار كرد. سالیانه در آمریکا ده ها فیلم انتقادی ضد سیاست ها و در جهت انتقاد بخش های غلط فرهنگ خود آمریکا، آزادانه در هالیوود ساخته میشود که در آن ها خود آمریکایی ها حتی مورد تمسخر قرار میگیرند، آیا رژیم وحشتزده جمهوری اسلامی چنین شهامتی برای آزادی دادن به فیلمسازان ایرانی دارد؟؟؟ در مقابل سلطه اقتصادي و فشار رژیم اسلامی بر مردم ایران، این فیلم روشنگرانه، تصویر کوچکی از آنچه در ایران میگذرد را در حوزه‌هاي فرهنگي و هنري جهان به قضاوت می گذارد. صاحب‌نظران معتقدند این فیلم آگاهی جهاني بخشی دیگر از تفکر رژیم اسلامی را در بر دارد که دنیا ببیند که این رژیم چگونه سعی در نابودي مردم مقاوم و روشنفکر ایران و حذف دیگر ادیان و هر صدای مخالف در ایران به فجیع ترین وجه ادامه دارد. رژیم اسلامی که با صرف هزینه های سنگین و با كارگردانهاي سفارشي‌ساز و وابسته خود، با ساخت و توليد آثار تبليغاتی فراوان و هر روزه، سینما و تلویزیون ایران را شدیدآ تحت کنترل و خفقان دارد، از فیلم هایی افشاگر نظیر این وحشت بسیار داشته و از آگاهی مردم جهان بر خود میلرزد و برای ناآگاهان زیر دست خود، آن را تهاجم گسترده هاليوود تفسیر می کند، چرا که بنيادگرايي  اسلامي و خشونتهاي مذهبي  دیگر بر هیچ کس پوشیده نیست.

فيلم های سينمايي نظیر «فیلم دروغهاي واقعي» با بازي آرنولد شوارتزينگر و بازیگر ایرانی (ماشا منش) كه درباره همكاري يك فلسطيني و يك ژاپني است كه با حمايت رژیم اسلامی، تشكيلاتي اتمي را هدايت مي‌كنند. «فیلم پرسپولیس» حکایت یکی از فرزندان ایران زمین، «فیلم به درون شب»، «فیلم زندگي و مرگ در لس‌انجلس» و «فیلم بازگشت به آينده» نظایر ديگر فيلمهايي هستند كه به موضوع بنيادگرايي رژیم اسلامي و خشونتهاي مذهبي و اعمال و حمایت های تروریستی رژیم ایران اشاره دارد. «فيلم بدون دخترم هرگز» نیزنمونه‌اي از اين فيلمها بود كه بر عليه افکار آن قشر فناتیک از جامعه بزرگ و متفاوت ایران ساخته شد، بر علیه قوانینی مثل حضانت مادر بر فرزند، حق طلاق و خروج از کشور همه یک طرفه به نفع مردان و اصرار بر تحجر و بنیاد گرایی و تبعیض. البته تهاجم رژیم جمهوری اسلامی به  فرهنگ و جامعه ايراني به همین سنگسار و زندان و اعدام و شلاق و فضولی روزمره در زندگی مردم محدود نمی شود. رژیم اسلامی از ابتدا با مخارج زیاد فيلمهاي ضد فرهنگ ایرانی، ضد تاریخ ایران باستان گوناگون نيز توليد كرده که همه ایرانیان را مجبور به پناه بردن به ماهواره ها و تماشای کانال های خارجی کرده است. به قول متفق جامعه آگاه ایران تولیدات در اوج سانسور و فیلتر رژیم جمهوری اسلامی فقظ " فيلم و پروژه هایی براي افرادي با بهره هوشي پاييناست. چرا كه در اين فيلم ها، حتي به چهره و قيافه ظاهري ايراني‌ها هم رحم نمیکنند چه رسد به اينكه بخواهند واقعيت و حقيقت را بگويند. بطوریکه خوش باور ترین حامیان رژیم نیز عدم اطمينان و عدم اعتماد به بافته‌هاي رژیم اسلامی را واضحانه اقرار و همه جا اعلام می کنند. ایرانیان نتيجه گرفته اند که كه رژیم اسلامی جنگ فرهنگي بزرگي را که سال هاست عليه مردم ايران آغاز كرده، به صورت زشتی باخته است، و دیگر نه در داخل ایران و نه در جهان هیچ آبرویی برای خود باقی نگذاشته. اینک مردم آگاه و به جان آمده از این همه توهین به فرهنگ و آداب و رسوم اصیل و ايراني خود، توسط این رژیم، به فغان آمده، اما رژیم وحشترده هنوز وانمود می کند که همه جهان کاری جز توطئه بر علیه ایران ندارند؟ و رژیم اسلامی از ترس هجوم یکپارچه مردم و نابودی رژیم متحجر، مرتبآ با ترفند پوسیده و تکراری اش ایرانیان را از دشمنان فرضی میترساند ( که در اصل ترس رژیم از قیام ایرانیان بر علیه رژیم اسلامی و پایان دادن به کارنامه ی شرم آور آنهاست).

سنگسار مردم .. آهستان

Images

آيا فیلم «سنگسار ثريا . م»  ذره ای از دریای خشونت بر علیه ملت ايران را برای جهانیان به نمایش خواهد گذاشت؟

آيا فیلم «سنگسار ثريا . م» رژیم جمهوری اسلامی را وادار به فهم و پذیرفتن قراردادهای بین المللی درباره ی حقوق انسان می نماید.

 

قسمتی از فیلم (سنگسار ثریا م.) The Stoning of Soraya M. Trailer

Country: USA
Year:
2008
Language:
Farsi
Runtime:
116 minutes
Format:
Colour/HDCAM
Rating:
18A

Amazon.com: The Stoning of Soraya M.: A True Story: Freidoune Sahebjam ...

 

For Photos & Trailer Click (on the Poster)

Shohreh Aghdashloo as Elizabeth-The Nativity Story

Video: Shohreh Aghdashloo about Prime Minister Dr. Bakhtiar in 1984 Los Angeles, CA

              

 

Thank you for your video clips & articles با سپاس از ويدئو كليپ ها ومطالب شما عزيزان از سراسر جهان

Keep us informed!!

To share your thoughts with others click here: