تبصره ۱۱ ماده ۱۱ وجود ندارد ; ولي با آن ميشود روزنامه را بست! خبر امروز اين بود: دنياي تصوير و چند روزنامه ديگر تعطيل شد. خبرگزاري ها دليل تعطيلي را به استناد تبصره ۱۱ ماده ۱۱ قانون مطبوعات ايران مخابره کردند... چيزي که از تعطيلي مطبوعات پس از گذشت تنها چند ساعت از انتخابات برايم جالبتر بود اين بود که محض فضولي وقتي ميخواستم بدانم اين تبصره ۱۱ ماده ۱۱چيست, ديدم که: ماده يازده اصلاً يازده تبصره ندارد!!!
تحلیل گر موسسه کارنگی: قدرت و ثروت به طور کامل در دست سپاه قرار گرفته است پایگاه خبری بی بی سی در تحلیلی با پرداختن به این موضوع که هشتمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی را به سختی می توان انتخاباتی پرشور در تاریخ جمهوری اسلامی نامید، اعلام کرد: این انتخابات، تغییری مهم در ایران را که همان افزایش قدرت در میان نظامیان است، به نمایش می گذارد. سپاه پاسداران از زمان روی کار آمدن محمود احمدی نژاد، قدرت را در دست گرفته و فرماندهان سابق این سپاه از جمله خود رئیس جمهوری ایران، اکثر رده های بالای دولتی را به خود اختصاص داده اند. اکنون نیز انتظار می رود اعضای سپاه پاسداران اکثریت کرسی های مجلس را تصاحب کنند و بدین ترتیب قدرت روحانیت مسلمان شیعی ایران را تحت الشعاع قرار دهند. به گفته کریم سجادپور تحلیل گر کارنگی افزایش قدرت نظامیان در ایران نشانه ای از وقوع تغییرات مهمی در سیاست این است. وی ادامه داد:به نظر من سپاه در حال حاضر به عنوان فاکتور ایکس در هر دو صحنه سیاسی و اقتصادی به شمار می رود. یه ادعای او قدرت و ثروت به طور کامل در دست سپاه قرار گرفته است. ... سعید لیلاز یکی از افسران سابق سپاه پاسداران گفت: موقعیت کنونی سپاه را تشنه قدرت بیشتر ساخته است. می توانم به شما بگویم که نیروهای نظامی بی صبرانه خواهان دستیابی به قدرت و تاثیر سیاسی بیشتر هستند. آنها از قدرت کافی اقتصادی و مدیریتی برخوردارند. از میزان تجربه خوب در زمینه های اجرایی نیز بهره برده اند. ... بی بی سی در ادامه می آورد: اما در این بین غرب نیز باید از افزایش قدرت نظامی در ایران بیمناک باشد. با همه این حرف ها، این سپاه بود که سال گذشته ملوانان انگلیسی را به اسارت گرفت و اکنون نیز از سوی آمریکا به اتهام حمایت از شورشیان در عراق و تجهیز حزب الله و حماس، مورد سرزنش قرار می گیرد. از اینرو چنانچه نظامیان در دولت ایران به قدرت بیشتری دست یابند، می توان انتظار روند سازش ناپذیرتری را در مورد برنامه هسته ای ایران و حتی دخالت فعال تری در خاورمیانه را از سوی آنان شاهد بود! از همه مهمتر اینکه، ایران احتمالا شاهد شکل گیری دولتی یکدست تندرو خواهد بود و رویای غرب مبنی بر روی کارآمدن مجدد میانه روها در تهران قطعا بی حاصل خواهد ماند.
لغو امتياز 9نشريه هنري* مديرمسوول "دنياي تصوير": مغازه را هم اينطور تعطيل نميكنند مديرمسوول هفتهنامهي «دنياي تصوير» درباره لغو امتياز اين نشريه گفت: به اعتقاد من تعطيل كردن اين نشريه، تعطيل كردن صداي سينماي ايران و از بين بردن يك نهاد فرهنگي با برجستهترين نويسندگان سينماست. علي معلم در گفتوگو با خبرنگار حقوقي ايسنا درباره لغو امتياز نشريهي خود پس از هفده سال فعاليت مطبوعاتي اظهار كرد: اين مساله حتما قابليت پيگيري دارد؛ در كشوري كه قانون اساسي، هيات منصفه و قانون مطبوعات وجود دارد كسي حق ندارد به حرمت كار فرهنگي توهين كند در حاليكه عدهاي به جاي قانون تصميم ميگيرند./مديرمسوول "هفت": قبل از لغو امتياز، هيچگونه اخطاري دريافت نكرده بوديم
لغو مجوز ۹ نشریه دیگر ساعاتی پس از پایان انتخابات (کل خبر) يك منبع آگاه در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي فارس گفت: ۷ نشريه «دنياي تصوير»، «هفت»، «به سوي افتخار»، «تلاش»، «نداي ايران»، «شوكا» به استناد تبصره ۱۱ ماده ۱۱ قانون مطبوعات لغو مجوز شدند. (تصحیح)خبر ایسنا بیانگر ۹ نشریه است: دو هفته نامه "دنياي تصوير"، ماهنامه "بازنگري"، دو هفتهنامه "صبح زندگي"، هفته نامه "تلاش"، هفته نامه "به سوي افتخار"، هفته نامه "نداي ايران"، ماهنامه "هفت"، ماهنامه "شوكا" و دو هفته نامه "هاوار".
فیلترینگ در روز انتخابات ، اقدامی بیسابقه وزیر کشور ایران گفته است که در روز انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی، احتمالاَ برخی از سایتهای اینترنتی قطع خواهند شد. یک روزنامهنگار آشنا به مسائل حقوقی به دویچه وله میگوید که این اقدام دولت مبنای قانونی ندارد.وی دلیل این کار را «اقدامات احتیاطی» اعلام کرد. در صورت عملی شدن این گفته پورمحمدی، نخستین بار خواهد بود که در روز انتخابات، سایتهای اینترنتی مسدود میشوند.اما پرسش اصلی اینجاست که وزارت کشور به چه منظوری و برای چه هدفی قصد دارد تا در روز انتخابات، امکان دسترسی به اینترنت را برای مردم سختتر کند. ظاهرا کارشناسان پاسخی برای این پرسش ندارند: «حقیقتاش این است که ما در تحلیل کردن بعضی رفتارهای مسئولان دولت نهم میمانیم. این هم یکی از آن مواردیست که انصافا تحلیل نمیشود کرد که برچه اساسی چنین کاری را دارند انجام میدهند». در دوره ریاست جمهوری محمود احمدینژاد، قانون ثبت رسمی پایگاههای اینترنتی به تصویب رسید. مطابق این قانون سایتهای اینترنتی که به ثبت نرسیده باشند، از نظر وزارت ارشاد غیر قانونی به حساب آمده و مسدود خواهند شد. همچنین برخورد با پایگاههای اینترنتی و مسدود کردن آنها و نیز بازداشت و زندانی کردن نویسندگان برخی از این سایتها از جمله اقداماتی بوده که بعد از روی کار آمدن محمود احمدینژاد، سرعت و شدت بیشتری گرفتهاست. در جدیدترین این اقدامات هفته گذشته سایت اینترنتی «مدرسه فمینیستی» که تنها یک ماه از آغاز به کار آن میگذشت، فیلتر شد. تحلیلگران این اقدامات را در آستانه انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی، به منظور هرچه بستهتر کردن فضای انتخاباتی و نیز سختتر کردن امکان انتخاب آزاد مردم عنوان میکنند.
چرا عصرایران فیلتر شد؟ روز گذشته ما مشروح مصاحبه مطبوعاتی آیتا... خرازی دبیرکل حزبا... ایران را برروی خروجی سایت قرار داده بودیم که سخنان ایشان درباره فلسطین باعث شد تا با تماسهایی از وزارت فرهنگ و ارشاد و کشور این خبر را از روی خروجی برداریم و امروز هم که بدون اطلاع قبلی و هیچ حکمی فیلتر شدیم
استخدام براي خواندن نماز ديده بوديم اما شرکت براي اين کار رو نديده بوديم! پول ها را از مردم میگیرند اما خدا می دونه نماز می خونند یا نه! به نظر شما این نماز به درد طرف می خوره؟
مجوز نشریات «هفت» و «دنیای تصویر» لغو شد نشريه از سوي هيئت نظارت بر مطبوعات به استناد تبصره ماده 11 قانون مطبوعات لغو مجوز شدند.
واکنش علی معلم، مدیر مسئول ماهنامه دنیای تصویر به توقیف این نشریه: حکم قتل مرا دادهاند این حکم در حالی صادر شده که نه به بنده اخطاری دادهاند و نه یک جلسه دادگاه برگزار شده است، بعد از اینکه خبرگزاری فارس به نقل از یک مقام آگاه ساعت 30/10 این خبر را اعلام کرد شوکه شدم، تاسف برانگیزتر آنکه حکم لغو مجوز ساعت 5 بعدازظهر به امضای آقای ملکیان به من ابلاغ شد
نه نشریه لغو امتیاز شدند( رادیو زمانه) هیئت نظارت بر مطبوعات این کشور، امروز در اقدامی غیرمنتظره، مجوز انتشار 9 نشریه دیگر را لغو کرد. بهگزارش خبرگزاری ایسنا، 9 نشریه "دنیای تصویر"، "بازنگری"، "صبح زندگی"، "تلاش"، "به سوی افتخار"، "ندای ایران"، "هفت"، "شوکا" و "هاوار". به استناد تبصره 11 ماده 11 قانون مطبوعات از سوی هیئت نظارت بر مطبوعات لغو مجوز شدند.
در کمال خونسردی... وزیر ارشاد احمدینژاد همزمان با توقیف 9 نشریه «بهار فرهنگي انقلاب» را اعلام کرد! در روزی که 9 نشریه توقیف شدند،وزیر ارشاد دولت نهم گفته است:«سال 87 بهار انقلاب فرهنگی را شاهد هستیم»گویا دستاورد فرهنگی انقلاب،ارتباط مستقیمی با توقیف مستمر نشریات دارد!
دروغ گویی فارس نیوز راجع به تعداد نشریات توقیف شده و تقویت بیشتر توسط تابناک ۹ نشریه ساعاتی پس از انتخابات توسط دادگاه مطبوعات لعو امتیاز شده اند و در حالیکه فارس نیوز خبر از لغو ۷ نشریه میدهد تابناک با استناد به خبر فارس نیوز در تیتر نوشته است ۶ نشریه. با توجه به اینکه تعداد نشریات در این خبر بسیار مهم است احتمال وجود اشتباه تایپی در تیتر خبر صفر است.
لغو امتياز 9نشريه هنري*مديرمسوول "دنياي تصوير": لغو امتياز نشريه، تعطيل كردن صداي سينماي ايران است isna.ir
مديرمسوول هفتهنامهي «دنياي تصوير» درباره لغو امتياز اين نشريه گفت: به اعتقاد من تعطيل كردن اين نشريه، تعطيل كردن صداي سينماي ايران و از بين بردن يك نهاد فرهنگي با برجستهترين نويسندگان سينماست. علي معلم در گفتوگو با خبرنگار حقوقي ايسنا درباره لغو امتياز نشريهي خود پس از هفده سال فعاليت مطبوعاتي اظهار كرد: اين مساله حتما قابليت پيگيري دارد؛ در كشوري كه قانون اساسي، هيات منصفه و قانون مطبوعات وجود دارد كسي حق ندارد به حرمت كار فرهنگي توهين كند در حاليكه عدهاي به جاي قانون تصميم ميگيرند. وي افزود: اينجا كار ما نه سياسي است و نه با امنيت ملي كاري دارد، ما در حوزهي تخصصي خود فعاليت ميكنيم و اين اقدام، صحبت مقامات كشور در حمايت از كار فرهنگي را زير سوال ميبرد. معلم ادامه داد: لغو امتياز اين نشريات اگر از روي سادگي نباشد، پوست خربزهاي است زير پاي كساني كه كار فرهنگي انجام ميدهند. در رسم قرباني كردن هم اول آب و نبات به گوسفند ميدهند.