زن و سالروزش در رژیم جمهوری اسلامی ایران

 

رژیم جمهوری اسلامی از ابتدا روز زن را به رسميت نمی شناخت. در رژیم جمهوری اسلامی و بخصوص هشتم مارس سال های گذشته، خشونت رژیم اسلامی با زنان و ترس از آنان بی سابقه بود. تنها به گناه حضور زنان ايراني در مقابل مجلس، براي اين كه صداي برابري خود را به گوش نمايندگان مجلس نشين كه اقلا نيمي از آراي خود را مديون زنان بودند، درست در مقابل ارگان قانونگذاري کشور اسلامی، با ضرب و شتم ماموران رژیم جمهوری اسلامی، زنان با سر و دست و پاي خونین شکسته و کتک خورده و زخمی بازداشت، زندانی یا فراری شدند. از سال 57  تمام تلاش زنان براي رسيدن به حقوقِ حقهِ خود ناکام ماند و حقوق اوليه نيز از آنها گرفته شد. زنان همپاي مردان براي آزادی بیشتر جنگيده بودند و حقوق خود را طلب می کردند، روزنامه ها قبل از انقلاب از حقوق زنان دفاع ميکردند. زنان بي حجاب تظاهرات ضد حجاب برگزار ميکردند، ولي با انقلاب و بر خلاف میل باطنی روشنفکران، با نفوذ عناصر ارتجاعی و مثلا دینی، زنان ایران صد چندان تحقیر شدند. هیچ حرفی از اقدامات آنها برای به ثمر نشاندن آزادی زن مطرح نشد. روزنامه ها دیگر خبری از حقوق زنان ایرانی چاپ نکردند. زنان بعد از تجربه تلخ انقلاب فهمیدند که در رژیم جمهوری اسلامی باید  برای برابری خود مبارزه کنند. زنان ايران از پشت خنجر خوردند.

تاریخ بی غرض، نشان می داد که شخصی به نام رضا خان میرپنج که تحت شرایطی به نام اولین شاه پهلوی حکومت ایران را در اختیار گرفته بود برای ایجاد زمینه های تحصیل و آموزش بیشتر زنان، با قانون کشف حجاب، و آزادی های اجتمایی، زن ایرانی را بعد از سال ها سلطه اعراب و فرهنگ زن ستیزی بر ایران، از پستوی خانه ها بیرون کشیده بود و تلاش کرده بود لیاقت و هویت اصیل اولیه فرهنگ پارسی را، به زن ایرانی بازگرداند. فرزندش محمد رضا که شاه بعدی ایران بود هم در سال 1342 درست زمانی که زنان اروپایی برای حق رای می جنگیدند، قانون حق راي زنان ایران را قانون کرده بود. با پروژه و بودجه ای عظیم دختران تحصیل کرده ایران، برای آگاهی و آموزش سواد به شکل گروه های دانش، بهداشت و غیره به دور ترین روستا های ایران فرستاده میشدند، مسیری با هدف اینکه ایران و زنان را، برای همیشه از شر بی سوادی نجات میداد. اما طوفان رژیم اسلامی همه را در هم کوبید و دوباره زن را عقب، دست دوم، سرکوفته ، خانه نشین، زیر دست و تحت فرمان خواست.

تفکر و مرام رژیم جمهوری اسلامی به آنها القا میکرد که اجازه دارند برای نیمی از جمعیت کشور یعنی زنان ایران دستور خفقان و سکوت و سرکوب صادر کنند. در رژیم اسلامی، زن از حقوق اولیه برابر با مرد (ارث، سفر، دیه، کار، طلاق، حق نگهداری فرزند و و و ) محروم شد. همخوابگی دختران خردسال 9 ساله ایران با مردان در هر سنی، در رژیم جمهوری اسلامی، قانونی و موجه اعلام شد. در رژیم اسلامی، زنان حتی به دليل ساده جمع آوري امضا بازداشت شدند. در رژیم جمهوری اسلامی فعالين و اعضاي كمپين و گروه های زنان، کلکسیون برگه هاي احضاريه و بازجویی و زندان را صاحب شدند. در تاریخ ایران آمار تجاوز به حریم خصوصی، تفتیش عقاید، حتک حرمت، شکنجه، تجاوز و قتل زنان، در زندان و باز داشتگاه های رژیم جمهوری اسلامی بی شمار است. زن ایرانی را به عنوان کالا و برده به کشور های دیگر  در رژیم جمهوری اسلامی صادر و فروختند. زن ایرانی از شدت فقر و بی کاری مجبور به فروش اجزای بدن نظیر کلیه، و خود فروشی در رژیم جمهوری اسلامی و در نهایت به چنگال اعتیاد هدایت شد. مجلات، وبسایت ها و هر صدای آزادی و برابری زن، توسط رژیم جمهوری اسلامی در بطن خفه و نابود و به سلول های زندان کشیده شد.  زن ایرانی به نام مثلا دین، در رژیم جمهوری اسلامی قانونا صیغه و رسما مبدل به جنس قابل خرید و فروش و دست به دست شد.  زن ایرانی با نابرابری با مرد در رژیم اسلامی سنگسار شد. زن ایرانی پروين اردلان، برای اهداي جايزه ي اولاف پالمه، تشویق که نه، بلکه توسط رژیم جمهوری اسلامی تنبیه و ممنوع الخروج، احضار به بازپرسی و محروم از دریافت جایزه جهانی زن ایرانی شد. زن ایرانی زهرا كاظمى، به خاطر عکاسی از معترضان در کشورش، توسط بالاترین مقام قضایی جمهوری اسلامی تجاوز، شکنجه و در زندان علنا به قتل رسید. دختران و بانوان ایران به جرم آزادی انتخاب لباس، پوشیدن چکمه و غیره در قرن بیست و یکم به دستور سردمداران و توسط ماموران رژیم جمهوری اسلامی دستگیر، تجاوز و علنا به قتل رسیدند. دختران ایرانی در بازداشتگاه های بی شمار کشور به قتل ولی بعد از تجاوز به نام خودکشی اعلام شدند و و ..  بدینگونه شرم آور ترین صفحات تاریخ زن ایرانی در زمان حکومت جمهوری اسلامی در جهان به ثبت رسید..

 

تصاویر روز جهانی زن از نگاه دوربین تصاویری از برگزاری این روز در کشورهای مختلف جهان ....

ویدیو: گرامی باد روز جهانی زن - آزادی، برابری، حق مسلم ماست  ویدئو حدود 8 دقیقه

گفتگو با فمینیست دوآتشه ایرانی در مجلس اعیان بریتانیا ؛ به مناسبت روز جهانی زن یک استاد مطالعات زنان در دانشگاه یورک در بریتانیا به عنوان نخستین بانوی ایرانی به عضویت مجلس اعیان این کشور در آمد." این خبری بود که دو هفته پیش بعضی از سایت‌های خبری داخلی و خارجی مخابره کردند ، باعث شد در میان اخبار مختلف مربوط به مسائل هسته‌ای ایران، یک موضوع مثبت، جلب توجه کند.

 

Women in Iran

در جامعه مرد حاكم

Zahra Kazemi زهرا كاظمى

Karaj Metroايران- كرج مترو

Sigheh, Islamic Temporary marriage صیغه

گزارش وقايع هشت مارس1386 ، روز جهانی زن

قتل"به نام خودکشی در بازداشتگاه امر به معروف؟

Photo: Fashion versus Islamism تصاویر: مد عليه اسلامیسم

Photo: Juliette Binoche in Iranتصویر: ژولیت بینوش در ایران ـ

تصویر: "تاکسی ویژه نسوان"Islamic Republic Taxi  just for women

نتیجه باورنکردنی  جستجو در گوگل بالای Over 18 Please18سال لطفا

فيلم ( تسليم) در مورد زن آزارى، از تئو وان گوكTheo van Gogh Movie

World's Yungest Prisoner, Helia هليا، كوچولوترين زندانى سياسى جهان

چکمه و پوتين در جمهوری اسلامی Putin in Islamic republic regime of Iran

 

استفاده از پوسترها  براى وبسايت يا چاپ آزاد است All Posters are free to use on your web or print

                               

Withaout the link       With the link       Withaout the link      With the link       Without the link       With the link

For music click on picture (No)

به دستی که شلاق مرگه     به چشمی که فصل تگرگه    به پرونده زرد پاییز که برگه که برگه همه اش برگ برگه
 به اعدام بارون
بگو نه    به تقدیر گریون بگو نه    به این سال و ماه شکسته   به این سقف ویرون بگو نه!

به رسمی که سرزندگی نیست    به فصلی که بارندگی نیست       به تاریخ تلخی که توش زندگی نیست

نه بگو نه،   بگو نه   به قانون رسمآ، زنى تو فقط زن، به اين خط كشى ها، دنياى بى زن -٢ نه بگو نه،   بگو نه

 

زنان ايرانWoman

ــــ